Kurs og foredrag

Vi holder nå på å jobbe med en kursportal, hvor vi kommer til å legge ut flere nettkurs, webinar og andre nyheter fortløpende. Du vil finne linken til Edens Have sin nye kursportal her (når den er klar)

Jenny T. Vikhammer har holdt en hel rekke kurs og foredrag til privat personer, terapeuter, organisasjoner, bedrifter og offentlige etater. Hun holder også kurs og andre aktiviteter sammen med Maria Vikhammer, og vi kan "skreddersy" et opplegg for din bedrift eller en organisasjon etter ulike behov til en gunstig pris.


Noen eksempel på tidligere kurs/temakvelder:

Lære om de 6 nye chakraene

Chakra er det samme som sikringene i kroppen vår, og de er viktige slik at vi både kan øke energien og kapasiteten i kroppen vår fysisk, følelsesmessig og mentalt, samt takle og tåle bedre de økende belastningene vi er utsatt for.

DNA teorien

Her tar vi for oss deler av DNA teorien (Den nøytrale altomfattende teori) Hvordan ting henger sammen i mennesket, på jorden og i universet

DNA teorien sammenlignet med Teori U

Begge disse er en teori for ny bevissthet, hvor DNA teorien innbefatter mange ulike felt, så er Teori U  hoved saklig brukt i psykologien og i ledelse. Her tar vi et dypdykk, samt går inn på likheten og forskjellene på de to teoriene.

Under finner du noen eksempler på hvilke kurs vi har holdt tidligere, som kanskje også vil komme ut som nettkurs etterhvert 

Er du interessert i et kurs eller lurer på noe, så ta kontakt med oss på mail til edenshavepost@gmail.com for nærmere informasjon. Vil du at vi skal komme til andre steder i landet å holde kurs, foredrag eller lignende er vi også åpne for å finne muligheter til det.

Alle kurs og foredrag er hentet fra eget materiale og viten.