Jenny T.  Vikhammer 


Jenny T. Vikhammer har skrevet boken Fullføre mesterverket. Boken er utarbeidet gjennom ca. 25 års arbeid med energiterapi og forskning på blant annet energi.
Den omhandler hvordan ting henger sammen i mennesket, på jorden og i universet.
Hun holder også en hel rekke kurs og foredrag til privat personer, terapeuter, bedrifter og organisasjoner.

Jenny har utarbeidet og laget det vi har kalt Det universelle språk, som er summen av alt hun har tilegnet seg. Det er et ekstremt kraftig universalt verktøy, som kan oppheve mange forskjellige sperrer og blokkeringer.

Er medeier, daglig leder og behandler i Edens Have AS. Hun har bygd opp og utviklet flere nye behandlingsformer, som Edens Have har kalt:

  • DNA Energiterapi,
  • DNA Veiledning
  • DNA Dybde behandling
  • DNA Undervisning
  • DNA Parterapi

De forskjellige DNA behandlingene står for Den Nøytrale Altomfattende  behandling. Disse er satt sammen av flere nye behandlings teknikker, og hun har også funnet helt nye punkter i kroppen som blir brukt.

Disse behandlingene er bygd opp gjennom nøytral energi, som også er helt uvanlig. De fleste terapi-former bygger opp alt gjennom positiv tenkning og positiv energi, som vi mener blir ufullstendig i forhold til læring. Ved å ha en nøytral holdning til ting er man helt åpen og kan få alt fra en helt ny objektiv vinkel.


Jenny har også funnet 6 nye chakra (sikringer) i kroppen, som gjør at vi kan takle og tåle dagens økende belastninger på en mye bedre måte. Hun har også jobbet med å finne ut hvordan alt henger sammen, har ført til Den Nøytrale Altomfattende teori (DNA Teorien). Dette omhandler blant annet hele mennesket, jorden og universet. Hva som er vår opprinnelse, og hele utviklingen og samspillet mellom mennesket og universet frem til i dag. 

Denne DNA teorien har Jenny T. Vikhammer brukt over 25 år å utarbeide, både i teorien og i praksis. Jenny Therese har siden 2014 jobbet spesielt med å teste alt i praksis og ikke bare forstå det teoretisk, og er nå i full gang med å sette Den Nøytrale Altomfattende teori i praksis gjennom behandling og kurs virksomhet.