Jenny T.  Vikhammer 


Jenny Therese Vikhammer har skrevet boken Fullføre mesterverket. Boken er utarbeidet gjennom ca. 25 års arbeid som terapeut og forskning på blant annet energi. Boken inneholder blant annet 6 nye chakra (sikringer i kroppen), et enkelt og nytenkende oppsett over vitaminer og mineraler, og et nytt unikt system over kroppens signaler, samt masse annet snadder.
Hun holder også en hel rekke kurs og foredrag til privat personer, terapeuter, bedrifter og organisasjoner.

Er eier og grunderen i Edens Have AS. Hun er også daglig leder, behandler og kursholder. Jenny T. har bygd opp og utviklet flere nye behandlingsformer, som Edens Have har kalt:

  • DNA Energiterapi
  • DNA Dybde behandling
  • DNA Veiledning/Samtaleterapi
  • DNA Parterapi
  • DNA Undervisning 
  • DNA Utvikling 

De forskjellige DNA behandlingene står for Den Nøytrale Altomfattende  behandling, disse er satt sammen av helt nye behandlings teknikker. Jenny Therese har også utarbeidet et nytt førstehjelps konsept, som kan være veldig nyttig for alle kanskje spesielt for de som jobber innen akutt og beredskap.  


Jenny har også funnet 6 nye chakra (sikringer) i kroppen,
som gjør at vi kan takle og tåle dagens økende belastninger på en mye bedre måte. Hun har også jobbet 
med å finne ut hvordan alt henger sammen, har ført til Den Nøytrale Altomfattende teori
(DNA Teorien). Dette omhandler blant annet hele mennesket,
jorden og universet. Hva som er vår opprinnelse, og hele utviklingen og samspillet mellom mennesket og universet frem til i dag. 

Denne DNA teorien har Jenny T. Vikhammer brukt over 25 år å utarbeide, både i teorien og i praksis. Jenny Therese har siden 2014 jobbet spesielt med å teste alt i praksis og ikke bare forstå det teoretisk, og er nå i full gang med å sette Den Nøytrale Altomfattende teori i praksis gjennom behandling, kurs og undervisning.