-
Nøytralt senter for samarbeid & utvikling (behandling- & utviklings senter).
 
 
 
 
 
 

Edens Have As er et nøytralt senter for samarbeid og utvikling (behandling- og utviklingssenter). Vi er "brobyggere" mellom vestlig- (offentlig helsesektor og vitenskap) og østlig tenkning (alternativ behandling og østens-filosofi).

Vi er nyskapende innenfor mange felt, og har blant annet utarbeidet et helt nytt konsept innen behandling, førstehjelp og utformet DNA teorien.Vi er nå i full gang med utføre DNA teorien i praksis, noe som gjøre det mulig å gjenskape balansen i livet og føre oss tilbake til vårt "originale jeg" gjennom det orIginale DNA.
Se behandling.

Dette gjør at Edens Have har funnet og utformet et helt eget unikt totalkonsept, hvor vi belyser alt på en helt ny måte. Vi har nøytral energi som spesialfelt, og jobber med alle typer mennesker og bedrifter/organisasjoner.Se DNA teorien/Det universelle språk/Fullføre mesterverket/Oppdagelser/Førstehjelps konsept/Video.

Dette inneholder bl.a. flere nye former for behandling, hvor vi kan kartlegge og behandle mennesker på en mer effektiv måte, uten å måtte "grave i fortiden". Vi gir hjelp til selvhjelp både akutt og forebyggende, hvor vi snur  blant annet motgang til ny drivkraft i livet.

Uansett om du har et praktisk, fysisk, psykisk(følelsesmessig/mental) eller andre utfordringer i livet, behandler vi deg ut ifra at du har en energiubalanse. Da slipper en å bruke masse tid, på å finne ut hvorfor dette nå har oppstått. Dette gjør at vi lettere kan finne gode løsninger for kroppen og livet ditt, og vi lærer deg hvordan du kan holde dette vedlike. Se behandling.
 
Vi har nå flyttet inn i nye lokalerØstre Rosten 90 -Tiller (rett over snap drive).

Nå er det satt opp flere nye spennende aktiviteter på Edens Have, så klikk på fanen med aktiviteter for å se hva som er satt opp.
Hvis du er interessert i hva som skjer fremover hos oss,
skriv bare info og send dette til edenshavepost@gmail.com
så sender vi deg oversikt på hva som skjer etterhvert.

Edens Have AS
Østre Rosten 90
7075 Tiller 
Norway

Hoved telefon: 40109935  Daglig leder
Jenny Therese Vikhammer

Mobil92442334 Elin M. Garberg 
Time bestilling kun DNA energiterapi


Nettside: edenshave.net

Youtube: Jenny T. Vikhammer
(8 videoer med Edens Have DNA teorien)

Facebook: Edens Have AS

Org.nr. 981 389 883 
Bankkonto. 4200 39 00813