-

Menneskene utsettes for stadig mer belastninger enn før på mange fronter, og dette gjør at vi blir mer stresset og kommer lettere i ubalanse både fysisk og psykisk. 

Det er kanskje på tide å oppdatere kroppen din, 
slik vi har gjort med boligen vår. 
Der har vi tilført nye og sterkere sikringer for å holde mer stabil strøm/energiflyt i hjemmet, og det er også like viktig å etablere dette i oss!

Så forsterk deg selv på alle plan, 
ved å etablere nye "sikringer" i kroppen din!

Edens Have har funnet et nytt "sikringssystem"               (nye chakra), for å kunne oppgradere deg til å kunne takle dagens nivå-endringer. 

Vi kan for eksempel koble opp en ny "sikringen" i din thymus (som står for det fysiske immunforsvaret) som forsterker både det fysiske- og mentale immunforsvaret, slik at du kan tåle opp til 10 ganger mer belastning enn tidligere. 

Dette gjør også at du kan forbedre hukommelsen din betraktelig, for mange begynner nå å glemme mer og mer. Dette kan for eksempel føre til at det er vanskelig med 
å finne/huske enkelte ord/navn (eller oppleve kortvarige hukommelsestap) og dermed føle at man begynner å bli litt dement.

Denne første nye "sikringen" fant Edens Have i 1996, og det er først nå over 20 år senere at resten av verden begynner å se den i den samme retningen.

Den andre nye "sikringen" fant vi i 2000, og den hjelper deg å finne balanse i tilværelsen, samt å åpne opp for ditt potensiale. 

I 2001 oppdaget Edens Have ytterligere en ny "sikring", som kan hjelpe deg til å kunne være mer tilstede i nuet. 

Dette vil si at Edens Have har funnet og kan opprettet et helt nytt "sikrings system" (bestående nå av 6 nye sikringer) som kan hjelpe deg til å mestre hverdagen på en mye enklere måte.
 

Nytt førstehjelps konsept:
Edens Have AS har utarbeidet et helt nytt konsept innen førstehjelp, som inneholder blant annet mange helt nye ukjente enkle trykkpunkter og teknikker

Alle kan bruke disse punktene, som er lett tilgjengelig på kroppen. Disse punktene er ikke akupunktur eller soneterapi punkter.

For å ta et eksempel så har Edens Have funnet det vi kaller bevissthetspunktet

Alle vet at de første minuttene i en akutt situasjon er det viktig å få kontakt med pasienten, for å kunne kartlegge eventuelle skader, medisinbruk og annen viktig informasjon. 

Ved en bevisstløs tilstand så kan en trykke på bevissthetspunktet og få kontakt med pasienten allerede innen 10-15 sekunder. Slipper en bevissthetspunktet for fort, vil pasienten gå tilbake til bevisstløs tilstand igjen. Derfor har vi funnet enkle hjelpemidler som en kan bruke for å holde trykket riktig. 

Med denne viten kan man både få livsviktig informasjon raskt fra pasienten, samtidig som en kan forebygge senskader. Dette bevissthetspunktet kan også brukes til mye mer, som det å stoppe eller forebygge epilepsi anfall.
 
Dette unike konseptet kan sammenlignes med å kunne gå fra analog til digital kobling.

Alle burde ha kunnskap om de nye førstehjelps punktene, 
men ekstra viktig for de som jobber i akutten og i beredskap. 

Disse forskjellige punktene kan også blant annet benyttes for å øke bevissthets- og energi nivået generelt, redusere betennelse, lindre smerter, samt regulere trykk og væskebalansen i kroppen.


Edens Have har også gitt ut boken 
Fullføre mesterverketskrevet av Jenny T. Vikhammer i samarbeid med Reidun Vikhammer. Denne boken er å få kjøpt blant annet via vår nettbutikkog er unik for alle uansett ståsted, og kan være til god hjelp i hverdagslivet. 

Fullføre mesterverket inneholder bl.a.:
• 6 nye chakra (for å kunne oppgradere oss,                
slik at vi kan tåle mye mer belastning)
• Nytt eget system over kroppens signaler          (oversikt over hva som er symptom, for å finne årsaken)
Unikt oppsett over vitaminer og mineraler
  (hvordan du frigir det du trenger i kroppen uten tilskudd)
• Ny DNA viten
  (inneholder ny informasjon om mennesket/universet) 
• Ny kromosom viten            
  (hvem du egentlig er og alt du kan være)
• Nytt universalt navigasjonssystem             
  (navigere etter energien og deg selv i sentrum)
• Nytt universalt kommunikasjonssystem                   
  (som går gjennom hjertet i stedet for hodet)
• Nytt verdensbilde
  (ny forståelse om hvordan ting henger sammen)
• Nye definisjoner
   av hjelpere, skjebnen, sjel og ånd m.m.
• Nytt auraoppsett 
  (Bedre forståelse av samspillet mellom mennesket og       
   jorden)
• Nytt system over kroppens magiske symboler                       (eks. den hellige gral, de vises sten, sverdet og ringen)

Edens Have har blant annet funnet og oversatt kroppens signalerog satt det inn i et komplett system. I denne boken er det satt opp en oversikt over hva de forskjellige kroppsdeler/organer/systemer mm. tilsvarer og hva de handler om i livet ditt. 

Dette er et unikt oppsett både for de som driver med behandling og alle andre uansett stå sted. 

Alt innholdet i denne boken, er kun tatt fra vårt eget materiale

Den nye viten er vår forståelse og sannhet, og det er viktig at også du finner din sannhet.

Lenke: nettbutikk 
for kjøp av boken Fullføre mesterverket skrevet av Jenny T. Vikhammer i samarbeid med Reidun Vikhammer 
ISBN 978-82-999095-0-1

Eller ta kontakt med oss direkte på mail og få tilsendt boken og betal med vipps kr. 359,- (veil. pris 429,-) Send da mail til: edenshavepost@gmail.com

Boken kan også bestilles hos:
Akademika.no og Norli bokhandel