-

Edens Have AS 
Nøytralt behandlingssenter for samarbeid & utvikling
 
 
 
  
 


Menneskene utsettes for stadig mer belastninger enn før på mange fronter, og dette gjør at vi blir mer stresset og kan komme i ubalanse både fysisk og psykisk.  

Det er kanskje på tide å oppdatere kroppen din, slik vi har gjort med boligen vår. Der har vi tilført nye og sterkere sikringer for å holde mer stabil strøm/energiflyt i hjemmet, og det er minst like viktig å også etablere dette i oss. Så forsterk deg selv på alle plan, ved å etablere nye "sikringer" i kroppen din.

Edens Have har funnet et nytt "sikringssystem"
(nye chakra), for å kunne oppgradere deg til å kunne takle dagens nivå-endringer. Vi kan koble opp en ny "sikringen" i din thymus (som står for det fysiske immunforsvaret) som forsterker både det fysiske- og mentale immunforsvaret, slik at du kan tåle opp til 10 ganger mer belastning enn tidligere. 
Denne første nye "sikringen" fant Edens Have i 1996, og det er først nå over 20 år senere at resten av verden begynner å se den i den samme retningen.

Den neste nye "sikringen" fant vi i 2000, og den hjelper deg å finne balanse i tilværelsen, samt å åpne opp for ditt potensiale. I 2001 oppdaget Edens Have ytterligere en ny "sikring", som kan hjelpe deg til å kunne være mye mer tilstede i nuet. Dette vil si at Edens Have har funnet og kan opprettet et helt nytt "sikrings system", som kan
hjelpe deg til å mestre hverdagen på en enklere måte.
 


Nytt førstehjelps konsept.  
Edens Have AS har utarbeidet et helt nytt konsept for førstehjelp, som inneholder blant annet mange helt nye ukjente enkle trykkpunkter. Alle kan bruke disse punktene, som er lett tilgjengelig på kroppen. Disse punktene er ikke akupunktur eller soneterapi punkter.

For å ta et eksempel så har Edens Have funnet det vi kaller bevissthetspunktet. Alle vet at de første minuttene i en akutt situasjon er det viktig å få kontakt med pasienten, for å kunne kartlegge eventuelle skader, medisinbruk og annen viktig informasjon. 

Ved en bevisstløs tilstand så kan en trykke på bevissthetspunktet og få kontakt med pasienten allerede innen 10-15 sekunder. Slipper en bevissthetspunktet for fort, vil pasienten gå tilbake til bevisstløs tilstand igjen. Derfor har vi funnet enkle hjelpemidler som en kan bruke for å holde trykket riktig. 

Med denne viten kan man både livsviktig informasjon raskt fra pasienten, samtidig som en kan forebygge senskader. Dette bevissthetspunktet kan også brukes for å stoppe eller forebygge epilepsi anfall.
 

Dette unike konseptet kan sammenlignes med 
å kunne fra analog til digital kobling.

Alle burde ha kunnskap om de nye førstehjelppunktene,
men ekstra viktig for de som jobber i akutten og i beredskap.
 
Disse forskjellige punktene kan også blant annet benyttes for å øke bevissthets- og energi nivået generelt, samt redusere betennelse, lindre smerter og lignende.Edens Have har også gitt ut boken 
Fullføre mesterverket, skrevet av Jenny T. Vikhammer i samarbeid med Reidun Vikhammer. Denne boken er å få kjøpt blant annet via vår nettbutikk, og er unik for alle uansett ståsted, og kan være til god hjelp i hverdagslivet. 

Fullføre mesterverket inneholder bl.a.:
6 nye chakra (for å kunne oppgradere oss,     
   slik at vi kantåle mye mer belastning)
Nytt eget system over kroppens signaler 
  (oversikt over hva som er symptom, for å finne årsaken)
Ny DNA viten
   (inneholder ny informasjon om mennesket/universet) 
• Ny kromosom viten    
   (hvem du egentlig er og alt du kan være)
Nytt universalt navigasjonssystem    
   (navigere etter energien og deg selv i sentrum)
Nytt universalt kommunikasjonssystem          
   (som går gjennom hjertet i stedet for hodet)
Nytt verdensbilde
   (ny forståelse om hvordan ting henger sammen)
Nye definisjoner   
   av hjelpere, skjebnen, sjel og ånd m.m.
Nytt auraoppsett (Bedre forståelse av 
   samspillet mellom mennesket og jorden)
Nytt system over kroppens magiske symboler            
   (eks. den hellige gral, de vises sten, sverdet og ringen)

Edens Have har blant annet funnet og oversatt kroppens signaler, og satt det inn i et komplett system. I denne boken er det satt opp en oversikt over hva de forskjellige kroppsdeler/organer/systemer mm. tilsvarer og hva de handler om i livet ditt. 

Dette er et unikt oppsett både for de som driver med behandling og alle andre uansett stå sted. 
Innholdet i denne boken, er kun tatt fra vårt eget materiale

Den nye viten er vår forståelse og sannhet,og det er viktig at også du finner din sannhet.

Lenke: nettbutikk for kjøp av boken Fullføre mesterverket skrevet av Jenny T. Vikhammer i samarbeid med Reidun Vikhammer ISBN 978-82-999095-0-1

Eller ta kontakt med oss direkte på mail og få tilsendt boken og betal med vipps kr. 359,- (veil.pris 429,-)
Send da mail til: edenshavepost@gmail.com

Boken kan også bestilles hos:
Akademika.no og Norli bokhandelEdens Have har også utarbeidet DNA teorien 
(Den Nøytrale Altomfattende teori). 
Den handler blant annet om hvordan alt henger sammen på jorden og i universet.
Les mer om den på egen fane DNA teorien