-
Nøytralt senter for samarbeid & utvikling (behandling- & utviklings senter). 

 
 
 
 
 
 


Edens Have har utviklet et helt nytt konsept innen behandling.Dette gjør at vi bl.a. kankartlegge og behandle mennesker på en ny og mer effektiv måte, uten å måtte "grave" i fortiden.

Vi bruker helt ny vitenskap innen DNA struktur og oppbygning i behandlingen vår (som frigjør en helt ny viten), og som gjør at vi kan utføre helt unike prosesser i kroppen og i livet.

Vi jobber innenfor et vidt spekter, blant annet med vår egenutviklede DNA energiterapi, DNA veiledning, DNA dybde behandling og DNA spesial behandling. Dette er ekstremt effektive behandlingsmåter, som er utarbeidet av Jenny Therese Vikhammer.

Dette gir oss mange muligheter som gjør at vi kan tilby å hjelpe mennesker med alt fra sykdom og til å kunne snu motgang til ny drivkraft. Edens Have gir hjelp til selvhjelp både akutt og forebyggende. Vi tar tak i hele mennesket og jobber bak symtomene med den virkelige årsaken, og gjenskaper balansen og energiflyen i både kroppen og i livet.
 

DNA energiterapi:
Utføres av Elin Garberg
1 time kr. 600,-
Timebestilling på tlf. 92442334

Uansett om du har et praktisk, fysisk, psykisk (følesesmessig/ mentalt) eller andre utfordring i livet, behandler vi deg ut ifra at du har en energi-ubalanse. Da slipper en å bruke masse tid og energi på å "grave i fortiden", for å finne ut hvorfor dette nå har oppstått. Dette gjør at vi lettere kan finne gode løsninger for kroppen og livet ditt, og vi lærer deg hvordan du kan holde dette vedlike.

 
DNA veiledning:
Utføres av Jenny Therese Vikhammer
(med Maria Vikhammer som lærling)
1 time kr. 950,-
Timebestilling på tlf. 40109935

Mangler du flyt, eller har livet "gått i stå"?
Føler du at du ikke "hører hjemme" noe sted?
Kanskje opplever du at du står ved en korsvei i livet, og ikke vet hvor du skal gå, eller hva du skal begynne å ta tak i?

Her kartlegger vi "kjerne utfordringen" du har i livet ditt nå, som kan vise seg (oppleves) i forskjellige ubalanser i kroppen, følelsene, tankene og i hverdagen på forskjellige måter. Da slipper du kanskje å gå masse ekstra runder og jobbe med "en ting omgangen", og heller få veiledning om hvordan du kan løse dette på "best mulig måte i ett" ved å finne ut hva dette hovedsakelig handler om, og få opp flyten i livet.


DNA dybde behandling:
Utføres sammen av Jenny Therese Vikhammer og
Maria Vikhammer
1 time kr. 1200,-
Etterkontroll 1/2 time kr. 600,-
Time bestilling på tlf. 40109935

Det er her vi virkelig begynner å jobbe dypere ved å gå rett inn i DNA strukturen og begynner å "oppgradere hele systemet" og kan gå helt tilbake til den du "originalt er". Dermed fjerne mange ubalanser som har bygd seg opp gjennom livet på ulike områder, og kan" koble opp" viktige "ting" som tidligere ikke har vært tilgjengelig.

Dette gjør at du raskere kan åpne opp for din egen styrke og balanse, slik at du fungerer best mulig på alle områder i livet. Her bruker jeg helt splitter nye teknikker og øyenbehandling.


DNA spesial behandling:
Utføres sammen av Jenny Therese Vikhammer og
Maria Vikhammer
Introduksjons pris for 2 1/2 time kr. 2500,-
Timebestilling på tlf. 40109935

Denne behandlingen er ekstremt krevende og er for kun enkelte "utvalgte", da "alt må ligge til rette" for å kunne utføre en så stor forandring energimessig på så kort tid.

Her gjenskaper vi balansen i livet og begynner å føre personen til den du "opprinnelig er", ved å jobbe oss helt tilbake til det orginale DNA og til dets opprinnelse.
Det er her vi begynner med full reproduksjon av det originale DNA, og fjerner den dårlige celledelingen via RNA kopien.


Andre terapeuter i våre lokaler:Energifrigjører Gunnlaug Forren:

Har du noen områder i livet eller kroppen hvor du trenger å frigjøre energi? Jeg gjør dette gjennom spesial teknikker som Edens Have har kartlagt og funnet.
1 time kr. 600,-

Aromatisk Fysiopati-Massasje:
30 min. kr. 450,-
1 time  kr. 650,-
                 
Regresjon/Hypnoterapi:  1 1/2 time Kr.950,-

Ta kontakt for ytterligere informasjon  og bestilling av time på tlf. 95250257 eller mail gunnlaugpernille@gmail.com
Holder også kurs.


Energioppbygger Anniken Amalie Fjeldvær:

Føler du at livet ditt er i ferd med å "rakne", eller trenger du en forandring på ett eller flere områder?

Kanskje du trenger å utvikle deg selv og få frem ditt beste potensiale?

Her får du verktøyene som skal til for å bygge opp vekst, stabilitet og den styrken som du trenger for å gjennomføre endringene.
Velkommen til din viktigste samtale!

Introduksjons pris kr. 400,- pr. time.
Mer informasjon og timebestilling på tlf. 97790877 og mail anniken@malie.no